Milanoderby

Milan-Inter
Efter första halvleken står det 1-0 till Milan. Jag hejar nog lite mer på inter ...

Ojojoj, det här är andra inlägget för kvällen från min sida. Inte så pjåkigt va !? ;)
Tillbaka till matchen.

Sov gott!

Rapport från gårdagen!

Igår var det min sista match för den här säsongen, vi vann såklart! (4-1) :D Som tur är, är matcherna inte helt slut ännu, i och med att vi kommer delta i Victoria Cup. Men lite tråkigt är det självklart för det betyder ju att försäsongen snart drar igång. Och försäsongen är bajstråkig med bara en massa löp-&fysträning.
Igår efter matchen så åkte i alla fall hela laget tillsammans tillbaka till vår träningsanläggning och omklädningsrum där vi tittade på herrarnas match, duschade och bastade. Sen drog jag hem, bytte om och så åkte jag strax iväg till O'learys där vi skulle ha avslutningsmiddag med herrlaget.
Det är bara jag och tre andra ur mitt lag som inte är 18 så vi fick sitta och titta på när alla andra söp skallarna av sig. Men senare på kvällen efter att jag hade tackat nej åt ett par "jag-kan-köpa-en-drink-åt-dig-i-baren-om-du-vill" förslag så tackade jag i alla fall ja. Sen gick det undan. Lite cider här, lite vin där och lite shots både här och där. Och helt plöstligt ville alla dela med sig. Vilket generöst lag jag har, hahah!
Sen skulle de äldre dra vidare in till stan där de skulle hälla i sig ännu mer sprit. Jag fick snällt ta min moppe och åka hem. Men eftersom jag hade druckit en liten skvätt "opålitlig dricka" så tog jag det säkra framför det osäkra och körde långsamt på trottoaren istället för på vägen!
Och nu sitter jag här och vill bara att det ska vara fredag igen.

9-2 till oss!!!

Guten morgen (eller hur det stavas....mickis?)

Idag är jag på ganska bra humör, det är lite både och. Jag är glad för att jag va med på skolmatchen i Lundsberg igår och vi vann med 9-2!!! (Den du Mickis!) Men jag är på mindre bra humör pga av allt plugg jag måste ta itu med idag:( Det är franska-prov på onsdag, matteB/C-prov på fredag och inlämningen av powerpoint i det amerikanska valet. Jaja, jag ska börja nu direk!! Önska mig lycka till!


En bild på förra årets lag. Jennifer finns med där också:D:D:D:D 

Ville inte säga något innan allt var säkert men....

Klart vi godkände din katt micki - jättesöt!!
Jag har ju tänkt att "snart får vi också en", men det blir inte så. Jag har vetat det hela veckan men inte velat säga något innan det var HELT bestämt, men det blir faktiskt ingen katt....


VI SKA SKAFFA HUND! ! ! ! !


Skola, träning, vänner ...

...Så ser mina dagar ut. På veckodagarna hinner jag aldrig göra någonting annat än att komma hem, plugga lite kort, äta och sen dra iväg på träning. Ganska enformigt, men sen på helgerna brukar jag alltid ha kul! Förutom kanske den här helgen då ... :/
Har sjuuuuukt mycket plugg, vet ej hur jag ska hinna med. Men på lördag har vi vår sista match och på kvällen avslutningsmiddag med herrlaget så det blir nog kul. Fast alla kommer dra in till stan sen och supa sig fulla men det får ju inte jag ...Nåja, det är bara ett halvår kvar! :)
Igår var jag på derbyt mellan dif-aik, ojojoj det var rysligt spännande! Sen efter det var jag tvungen att plugga på kvällen så jag gick och lade mig först kl. 01.00 , inte kul. och imorgon är det matte-&naturkunskapsläxförhör som varje fredag. Längtar inte precis. Bläää. Men skit i skolan för en stund. Imorgon ska Louise, Camilla och Julia (?) komma hem till mig och titta på katten, får se de godkänner henne.. :P
Och så kan jag rapportera att min fina, lilla, söta katt (haha) nog inte kommer heta Marci-Lou som Louise förut sa. Det är lite jobbigt med dubbelnamn på en katt, så vi tänker vidare. Ett förslag är Blaisy (vet inte riktigt hur det stavas..) men jag säger till när hon är döpt och namngiven!

Nu orkar jag inte skriva ngt mer, simma lugnt kisen! ;)

Skämmes ta mig faan

Hallå i stugan!

Vi är sååå ledsna för den dåliga uppdateringen, men ni anar inte hur många bollar man har i luften dessa veckor. I skolan verkar uppgifterna liksom aldrig ta slut, de öser bara på mer och mer.....där av andra prioriteringar än bloggen;)

Annars är allt bra för de som undrar;) hur är det med er?

Nä, jag måste gå, duty calls;)

Ni får ha det bäst! snart blir det bättre uppdatering, lovar!

å juste, imorn ska vi titta på Mickis nya katthemma hos henne, lilla söta Marci-Lou (som hennes mamma kom på, haha^^)

Kramkalas/Lulu

hej igen

det var ett tag sen sist :P men ni har ju fått updates av micki och lollo så ni klara er. vet du jag tänkte faktiskt på att fråga dig (har ju haft en del problem med valet myself) men det kom jag på lite försent, för jag är nu ÄNTLIGEN klar!!! :D :D :D
hittade en sida "Ben's guide to the government - for kids" och  valde grades 9-12. och allt var mkt pedagogiskt haha

Idag var det mina småsyskons fördelsedag, de är tretton nu. Martin fick en iPod touch så han är överlycklig, och Carro fick en katt, så hon är om möjligt ännu gladare :D
Fast katten har inte kommit ännu, det blir nog till höstlovet så att hon kan vara hemma med den i början. Våran ... vad blir det nu.... mammas morbrors fru *puh* bor ute på landet och hon har bra koll på det här med kattungar eftersom hon känner alla där i krokarna, så hon ska kolla upp dem först och se så att det är friska, pigga så sötisar som vi ska titta på. :D :D men så länge så är jag gryyymt avundsjuk på mickis!

Igår var jag ute och åt med Carro och Emelie :)

Annars har det inte hänt så mycket den här helgen (utom att jag hat kommit ikapp i matten - efter mycket om och men :P)

Så nu är det bara att ta tag i den nya veckan :/
Pusspusspuss ;)

Virus och platta fall, det måste vara söndag!

Det var ett tag sen jag skrev nu, nästan en vecka sedan. Det är så mycket på gång nu och så många bollar i luften så man hänger ju inte med. Och då är bloggen tyvärr inte etta på prioriteringslistan ...
Precis som förra helgen, har jag varit med Steini hela helgen och så självklart sparkat lite boll också. Det har varit skönt och chilligt. Men idag är det söndag igen, jag fruktar söndagar!
Imorgon ska vi i våra shk-&engelskagrupper sammanställa vår fakta om det amerikanska valet och än så länge har jag inte hittat någonting så det är en sak jag måste göra idag. Annars har jag sökt information till min analys i ungdomsparlamentet i miljöutskottet ... Visst låter det avancerat? hahah Jag känner mig ganska smart när jag säger/skriver det ;). Men det går rätt segt. Jag var i full gång men så började min data krångla och jag har anat ett tag nu att jag nog har något virus i datan så idag var jag tvungen att fixa det. Tyvärr så anade jag rätt och det var inte bara ett virus kan jag tala om, utan 267 stycken !!! Usch&fy!
Så hela mitt arbete stoppades upp så istället har jag läst i vår engelskabok som vi ska ha uppsatsskrivning i om 2veckor och så har jag kelat med min katt som idag ramlade ner från trappan. :( Hon stod längst upp på räcket och balanserade på en 2mm bred kant och så ramlade hon ner. Hörde bara en duns från mitt rum, stackars katt! Men nu har hon lärt sin läxa. Jag tror hon fick lite ont för hon gömde sig under soffan i 2h, men nu har hon i alla fall kommit fram och jag bjöd henne på en ordentlig massagekur! :) (avis louise?) Hihi, jag är en så bussig matte!

Jag tror att virusprogrammet börjar bli klart så jag ska försöka rätta till min dator och sen fortsätta med pluggandet. Och efter det måste jag rensa ut hela mitt rum för nästa vecka ska vi lägga nytt golv i mitt rum med värme och så ska jag få en ny garderob. Så jag har en del att göra idag... Längtar inte, men ibland måste man göra sånt som inte är kul!

(Oj, nu råkade jag ändra texten här på ngt sätt så att det är jättestor teckenstorlek. Hoppas det inte är så sen på publiceringen... Snacka om att jag är oteknisk!)


KAOS

Tjoho!

Alltså guuuuud. Ni ska bara veta vilket kaos det är i vår klass just nu med alla våra nedrans projekt och inlämningar i alla ämnen. Vi har projekt i de amerikanska valen, Ungdomsparlamentet, en roman som heter Låt den rätta komma in, och säkert tusen till!! vad hände med att tvåan skulle vara det slappaste året på gymnasiet^^, hehe, dream on säger jag bara. Jag är rätt säker på att jag kommer gå in i väggen i slutet på den här terminen eller läsåret, jag blir stressad bara av att tänka på allt. Kan inte någon prins komma och rädda mig och föra mig långt, långt bort till ett lfjärran and där ordet plugg inte existerar:D? Jaja, det är väl bara att göra det bästa av situationen, inte ge upp helt enkelt!


Jag vill ha sommarlov igen!!

Nu ska jag titta lite på tv, äta middag och sedan övningsköra! Förvånad? hehe;)
Ha en bra kväll allesammans.

Pusskalas, Lulu

Min pluttenutt

Nu ligger min katt här i mitt knä i sängen. Hon sover, sover så lugnt och fint :)
Har längtat efter henne så länge och nu är hon här. Så liten och fin!
När vi skulle åka hem med bilen efter att vi hade hämtat henne hos sin kattmamma och kattpappa i Vällingby så var hon ganska orolig och pep mycket. Tyckte lite synd om henne, föreställ er att av okäna människor tas ifrån sin mamma, pappa, syster och hem. Hennes syrra sprang efter henne när vi gick ut genom dörren, lite sorgligt. Men vi ska ta väl hand om henne!

Nu ska jag passa på att kela med henne för imorgon ska jag till pappa så då får jag inte se henne. Förövrigt ska hon sov i mitt rum inatt, får se hur det går :)




Helluu

Det här blir bara ett kort inlägg, gott folk!
Helgen var rolig och behövlig. Steinis "shishaabend" i lördags, var jäkligt niiice (som anders sa hela tiden..). Hm,vet ej riktigt vad jag ska berätta utan att avslöja för mycket. Det hände lite och saker och det inte vissa saker. Bra förklaring va? :)
hahah, okej uselt försök av mig. Men det är tiden som distraherar mig, ska åka iväg på match om 20minuter. Till Tyresö, ska övningsköra. (Guu, va mkt tjat om övningskörnign det blri i den här bloggen.. nåja, när jag ändå är inne på det spåret kan jag meddela att jag körde inne i stan för första ggn i fredags. det gick galant, SÅKLART! :D)
Nej, men nu måste jag verklige börja packa ner mian grejer och sen sticka. Tyresö leder tabellen, för er som undrar. Vi får nog stryk. Men skitsamma, vi håller oss ändå kvar i division 3 så en torsk betyder nada ändå !

Fyfan vilket tråkgit inlägg, lovar att jag skriver ett mktmktmkt intressantare senare i veckan!
Tjingeling!

Helgen lider mot sitt slut:(

Tjenixen!

Jaha, då va helgen snart slut, det var ju tråkigt minst sagt. Jag har verkligen sovit ut i helgen så jag hoppas att jag är fit for fight för veckan;). Idag har jag pluggat några få timmar och sen begav jag mig till Lidingö med päronen för att besöka mina kära små kusiner Ludvig och Oskar.


Om några månader ska Ludde och Oskar få ett till syskon, ska bli sååååå roligt! :D:D:D

De har ett sånt där Wi-spel eller vad det heter så hela eftermiddagen var jag gubben Joda i Star Wars (verkligen jättekul, hehe). Efter det övningskörde jag lite där å in till stan och sen besökte jag min farmor en sväng. Jag känner att jag varit väldigt duktig idag som hälsat på nästan hela tjocka släkten;)

Å juste, min mor och far var på landet igår över dagen. Alltså, ni kan inte ana hur mycket svamp de har plockat, jag kommer tvingas äta svamp för resten av mitt liv! Fast det gör inte såå mycket för, till skillnade från lilla kräsna Mickis, så älskaaar jag svamp. Ja, svamp i alla dess former: smörsteka, på rostat bröd, i pasta, till kött, i soppa. You name it, svamp kan man äta till allt!! Mina favoriter är vanliga kantareller och Karl Johan......MUMS!!!!

Hoppas ni haft en bra helg ni med och inte har fööör stor ångest inför morgondagen då vi återvänder till våra vardagliga rutiner.

Puss på er!

/Lulu


Steinibeini

Hola amigos!

Nu är jag hos Steini igen, surprise!? Vi ska käka lite middag innan resten kommer. Just nu läser hon upp gamla kärleksbrev som hon har fått. Lyssnar inte direkt, lägger bara in lite opersonliga kommentarer.
Hon har säkert skrivit breven själv, för vem skulle skriva något snällt om och till henne!? hahah :)

Juste igår när jag skulle åka hem från henne, så blev hennes hund Leila alldeles galen. Blev lite rädd så där. Hunden såg nämligen pappas bil på deras infart och började skälla och hoppa. Sen sprang hon naturligtvis till ytterdörren och bärjade krafsa på dörren. Jag plockade ihop mina grejer snabbt som f** lockade hunden till andra änden av rummet och inväntade tills hon kollade åt ett annat håll. Då sprang jag allt jag kunde till ytterdörren och slängde igen den. Äntligen ute!
Leila stod självklart då vid fönstert och var alldeles vild, trodde nästan hon skulle hoppa genom fönstret.
Men det gjorde hon som tur var inte. En väldigt bra vakthund är hon däremot, fast hon egentligen inte ens är en vakthund ... Aja, nu ska jag hjälpa Steini att fixa till lite.



Aylin och Sasha

Off to Work

Hola amigas!

Idag är det lördag och jag har inte gjort särskillt mycket kan jag säga. kollat lite tv och pluggat en aning också (för att inte behöva göra så mycket imorn). Klockan fyra börjar jag jobba på ICA så jag ska dra snart;) För er som inte vet så ligger min ICA bara en minut från mig, gångavstånd alltså;)

Juste, nu vet jag när jag ska till Bad Gastein med ICA-gänget. Jag hade önskat den 4e december men fick den 17. men det är väl sak samma. Återigen för er som inte vet, så är et så att vi har någo på ICA som heter fyrklövern. Det innebär att vi under ett år ska genomföra fyra olika grenar; smining, löpning, cykling och skridskoåkning. Än så länge har vi gjort de två förstnämnda. I alla fall, om man deltar i denna tävling (vilket i princip nästan alla gör:D --> duktigt!) så får man åka till Bad Gastein två dagar i december. Vi kommer bo på Salzburg Hof tror jag det heter, där det kommer finnas spa och lite annat gått (jag tror inte det blir nån tid för skidåkning tyvärr:(). Jaja, det ska i alla fall bli askul!!

Nu måste jag kila. Ni får ha en fortsatt underbar lördag! vi hörs:D

Puss

Å Sigrid: Din blogg äger också gumman!!

Lulu


HEEEEEEEEELG

Kära läsare, nu är den efterlängtade helgen här! Ska bli otroligt härligt ska jag be att få tala om! (Ville betona det i rubriken som ni kanske märkte..)
Just nu är jag på Lidingö, hos Steini - ensam. Ja, hon är inte hemma, inte hennes mamma heller, bara hennes katt och hund :)
Det låter kanske lite konstigt men efter skolan åkte vi hit och sen skulle hon iväg. (Hon åkte precis) Så jag stannar här tills pappa kommer. Då ska vi övningsköra, får se hur det går ...
Aja, men så då fick jag deras extra nyckel och så var det inge mer med det! Vi har känt varandra så länge så hennes hem är som mitt hem :D Tycker ni jag ska länsa kylen? Eller bränna ner huset? Hahahah, får se vad jag hittar på.
Imorgon ska jag hit igen (jag skrev ju förut att hon är som min andra hälft..:D) och då kommer också lite annat folk hit. Mest folk från tyska. Men då ska vi iaf ha "shishaabend" ( =vattenpipe-kväll). det blir nog kul.

Nu ska jag gå och snoka lite i hemmet, kanske hittar något kul!

//Mickis (de andra medlemmarna i bloggen har klagat på att jag aldrig skriver mitt namn efter inlägget, men jag skrev ju förut att varje gång ingen skriver namn så är det jag! Tycker det är ganska bra, tkr inte ni också det?:) )


som ljuv musik

Bra frågor där lollo, resten av Sverige undrar just nu samma sak!
Jag har också lyssnat på musik (men då menar inte IDOL, för det lilla jag hörde var inte mycket att ha haha) har nämligen ägnat kvällen åt att updatera min iPod: u n d e r b a r t.
Inga läxor har blivit gjorda men jag passar på och njuter av att jag har superkort dag imorrn! bara två lektioner - halleluja moment - och jag börjar tjugo i tolv - kan det bli bättre?

 så  på er och godnatt så se vi imorrn


Bara två dagar kvar till helg!

Just nu är det match mellan Sverige och Ungern på Råsunda. Sverige leder med 2-0, yey! Svennarna som annars aldrig brukar göra mål.
Imorgon är det i alla fall torsdag, väldigt härligt! En dag närmare helg och så har vi dessutom sovmorgon. Börjar kl 10.55 och slutar 15.00, lite kompensation för dagens långa, jobbiga dag!

I have some big news också, vi ska få vår katt på onsdag!!! LÄÄÄNGTAAR! :) Ska bli otroligt kul, så som jag har längtat. Men har fortfarande inte kommit på något namn, några förslag? Det är en hona ...

Har inte så mycket mer att säga om denna dag, ska duscha nu, sen läsa några sidor naturkunskap och efter det är det Sex and the City! Hoppas det är ett avsnitt jag inte har sett...
Får se om jag överlever natten. Är så förkyld och täppt i näsan att jag knappt kan andas. Får sova med munnen öppen för att få lite luft, hahaha!

See you later aligator!

Halleluja moment

Tjena mors i en galosh!

Sitter framför tvn och spanar på idol. Jag saknar fan gamla juryn med sina halleluja moments:P, den nya är för tråkig, för snäll (moahahahah, jag gillar lite tuffare tag). Annars är det ju så himla kul att följa auditionerna, för i varje stad finns det alltid ett (stort) antal pundare och drön som kan allt annat utom att sjunga. Frågan är om de ställer upp frivilligt i programmet eller om de: 1. Gjort en vadslagning med sina kompisar? 2. Bara vill visa sitt medeikåta ansikte i tv? 3. Eller om de är allmänt dumma i huvudet och inte vet vad tusan de håller på med. Vad tror ni, har människor ingen självinsikt över huvudtaget? Haha, jag skrattar bara jag tänker på det;)


Step it up juryn!


Jaja, nog om det för ikväll. Annars så kan jag meddela att jag hatar onsdagar numera, för jag har nog aldrig varit så trött som denna eftermíddag (fast jag är pigg nu). Vi börjar liksom 8.45 och slutar 16.15, inte okej! Å sen är man ju inte hemma förrän vid kvart i fem-fem, trist säger jag bara.

Bara för att klaga lite till idag så måste jag nämna vårt tråkiga väder. What's up with that liksom. Kan vi inte få skymta lite sol och slippa det nedrans regnet hela tiden, Blä.

Nej nu ska jag återgå till IDOL!!!!

Puss på er alla!

/Lulu

Julia skriver

Haha

äntligen lyckas jag skriva lite :D

Sitter inne på mitt rum och chattar, fyy på mig, men men ska gå snart.
Lillebror skriker efter mjölk och just nu vill jag bara ha en goo espresso :).

Jennifer loggade precis in på msn, whoho, hon är aldrig inne nu för tiden, men verkar dock väldigt busy..

Har verkligen ingen fantasi nu, det måste ha berott på den otroligt långa dagen, PAIN IN MY BRAIN, jag skojjar inte. Spanska är ändå värst, så sjukt tråkig men jag vill fortfarande åka till Nerja fööör lite härligt verkar det ändå ;).

Måste bara säga att jag tycker det är så orättvist med klassfoton på olika skolor. Imorgon ska Daphne ta klassfoto och det är spex så nu har vi valt ut snyggaste oldschool-kläderna. Men fatta vad vår klass skulle muntras upp av lite barnsligheter ;P.

Ska gå nu, innan tjat bombarderar mina annars så harmoniska sinnen...not...

Puss :)

Tråkig info... :)

Efter den av Camilla fint beskrivna "tisdagsskoldagen" så begav sig jag och Louise efter en kort svängom at hennes place till Bosön (Lidingö) för träning med skollaget. Det började sådär, jag och Louise var självklart lite sena (fint folk kommer sent!), det var kallt och så fick vi reda på att vi skulle träna på gräset där ute och inte på konstrgräset i inomhushallen. Det var lite jobbigt, med tanke på att jag inte hade någon tjocktröja och det var alldeles lerigt. Mina skor luktar bajsilla nu! Vi spelade match med killarna, inte kul! Man kände sig långsam, trög, dålig, ja helt enkelt värdelös. Men det skulle tydligen inte räcka utan jag var självklart tvungen att göra illa mig också. En kille ur 3an springer med en väldans fart med bollen, jag tänkte stoppa honom men det var en mycket dålig ide! Han springer nämligen rakt in i min högra axel, jag "flög" lite enligt Louise och det gjorde apont. Har fortfarande ont, men han sa åtmisntone förlåt ca 100 ggr ... :) Sen sköt en tjej bollen rakt på mig också från 2m avstånd.
Jag kände mig helt enkelt som en måltavla, hade inte riktigt turen på min sida denna dag.

Sen efter träningen fick jag skjuts en bit av Louise mycket snälla föräldar :)
Och nu förstår jag helt plötsligt varför hon är som hon är ... Om ni bara träffade hennes pappa skulle ni förstå. En riktig teaterapa. hahah. Kan bara föreställa mig hur deras familjemiddagar är, väldigt händelsrika får jag anta ... ! :D
Familjen Génetay at the dinner table skulle jag alltså gärna vilja uppleva!

Nu är jag i alla fall hemma, trött och snuvig. Måste plugga svenska också, ska försöka hitta citat ur boken. Kände mig något stressad men så kom jag på den briljanta iden att jag kan göra det imorgon på min håltimme, så ska nog gå och lägga mig nu istället!

Det här var ett ganska tråkigt inlägg och kanske en del svammel. Men det är ju ni som väljer att läsa, så lite roande måste det ju vara! (Förutom de läsare jag ahr mutat såklart...)


Ännu en regnig tisdag ...

Jag har fått utstå mycket tjat om att jag inte har skrivit på länge - ledsen för det ... men jag HAR en ursäkt! Som ni kanske minns har jag bott hos mormor hela veckan och kom hem igen igår. 
Det var toppen, men tyvärr är mormors internet (för att vara finkänslig) inte särskilt snabbt. Dessutom var datorna upptagen större delen av tiden; mormor skriver en bok :P
Puh - Nöjd nu micki? jag ska göra mitt bästa för att vara mer aktiv i fortsättningen ;) och jag vill ju inte att vi tappar våra MÅNGA trogna läsare bara för att det enda de har att läsa är ditt svammel...!

Nu till att berätta om dagen. Måndagar är ju den dag så man är trött och seg efter helgen (jag är nästan ALLTID trött på måndagar) men jag måste säga att idag var värre än igår.
Vet inte varför men det var svårt att sova igår,gick och la mig väldigt sent (eller tidigt beroende på hur man väljer att se på saken). Pga det försov jag mig lite, hann inte äta frukost utan skyndade mig iväg till skolan (gående eftersom mitt SL-kort inte har kommit ännu).
Tyvärr kom jag kom försent till Samhällskunskapen (skyller på rödljusen på Sveavägen - jag stod där i säkert tre dyrbara minuter innan jag hann smita emellan ett par bilar, och just som jag kommit över blev det grönt.... typiskt!) Missade alltså en hel lektion eftersom Kristina aldrig öppnar dörren när hon väl stängt den.... nu när jag är hemma igen kommer jag att börja komma försent igen :/

Sen var det dubbeltimme i matte, sedan franska, historia och till sist svenska.
Och vi fick veta ämnen etc i Ungdomsparlamentet. Min gruppp har "Hur man kan motverka psysikt ohälsa hos unga?"  aaah! svårtsvårtsvårt!


(Det regnade och var kallt och grått idag)



Nu känner jag faktiskt att jag har bidrgit till bloggen (och jag tycker det här inlägget var så långt så det gottgör hela helgen! :D)
så Julia: kom igen och skriv :D du måste också inviga ju!!

och lulu: det skulle inte förvåna mig ett endaste dugg om bebisen på bilden faktiskt var du ;D

och sigrid: Jag är verkligen glad att  inget hände. Jag är verklgen glad att inget hände! Massor med pussar och kramar <3 !!





Jag insåg just attt jag kanske låter lite negativ - inte min mening jag LOVAR. jar är egentligen väldigt positiv så jag skickar med ett leende nu på slutet. så ha en underbart fortsatt grå tisdag ! :D
 //Camilla


John Blund kommer nu

Go´ kväll kära läsare!

Nu är jag sådär jobbigt trött. Ni vet, när man nästan håller på att somna i soffan framför tvn och vet att man borde göra sig i ordning och borsta tänderna men inte orkar resa sig? Jaja, ni kanske inte känner igen er, men det är i alla fall så jag känner i denna sekund. *Snark*, *´snark*, *snark* ........oj, jag tror nästan jag slumrade till ett tag där.
Nåja, detta var väl ett synnerligen onödigt inlägg, men jag bara kände att jag va tvungen att ta fram datorn för att inte somna;)


Vad säger ni, det liknar väl mig? (Jag vet i alla fall att Mickis skulle kunna tro att den där bebin va jag:P)

PUSSSSSS!!!!!!!!

Er Lulu

Vardagssörjan på väg ...

Det är söndag och jag brukar alltid ha ångest denna dag. Jag hatar söndagar, det ända jag brukar göra är att plugga, plugga och återigen plugga. Ibland presses även ett träninspass in.
Men denna söndag var annorlunda, har inte öppnat en endaste bok denna härliga dag. Vid lunchtid åkte jag, mammsen och min käre lillebror in till stan. På schemat stod det klippning och bio (Arn) !
Tyvärr var alla hårsalonger förutom en inne på PUB stängda och den öppna var då naturligtvis full. Vikken nedrans otur, nåja det är inte värre än att jag får ha slitet hår på skolfotot imorgon.
Inne i stan stötte jag även på en gammal vän, Freddy!

Nu har jag precis kommit hem och tyvärr så slipper jag nog inte undan matten. Måste räkna tre sidor, som tur var är nog Camilla hemma så jag ska ringa henne och be om hjälp, för det kommer nog behövas ...

Något jag har lagt märke till är att det nästan bara är jag och Louise som skriver i denna fina blogg. Är mycket besviken på våra "medarbetare", de kommer självklart att bestraffas! Men ni kan skatta er lyckliga att det är jag och Louise som skriver mest för vi är ju de bästa skribenterna av oss fyra. Så kanske ska strunta i att säga till Camilla och Julia, för då blir det ju som att ni blir bestraffade av deras dåligt valda ord ... Hmm, ska ge det en liten funderare!

Nu ska ja rota lite i garderobe och se vad jag ska ha på mig imorgon, det är ju trots allt många ögon som kommer granska det där fotot sen!

Sommaren är slut...



... och har istället ersatts av den snart kommande vintern.


Snart är helgen slut:( - men köra bil kan jag minsann!!!

Nämen tjänare!



Ojojoj säger jag bara, gud vad jag är bra på att köra bil:D Jag har just kommit hem från ett övningskörningspass med pappsen, vi körde på djurgården och på Lidingö. Allt flöt på smärtfritt utan några incidenter, det var verkligen roligt att köra idag! Några andra därute (förutom min käresta Mickis) som övningskör?
Som sagt så är jag hemma nu å ska kolla lite på tv. jag känner att jag håller på å bli lite förkyld igen, kanske bra att börja en te-kur?

Vad har ni för er ikväll?

Kramkalas, Lulu

Tummen ner ...

Vilken pissig dag! Och det beror inte bara på vädret. Precis som Louise hade jag match idag, fast vi spelar inte i samma serie ... Jag spelar i Huddinges Damlag i divsion 3 och Louise spelar i St Erikscupen (?) hoppas jag inte säger fel nu...
I alla fall, det var "Huddinge-derby", hahah, det låter kanske lite töntigt men då är det faktiskt alltid lite tuffare och mer spännande. Matchen slutade 3-3, var ganska besviken efter matchen eftersom vi ledde med 3-1 in i pausvilan. Men i andr halvlek slutade vi spela och jag tror inte vi hade ett enda skott på deras mål då ... Dåligt!
Sen efter matchen så blev det ännu mer "fotbolls-problem och tjaffs", orkar inte ha någon utläggning om det. Blir bara irriterad jag tänker på det. Men kort och gott så känns det som om de äldre i mitt lag tror att de bara kan köra över mig bara för att jag är yngst.
Så dagen har inte varit alltför bra, övningskörde dock senare på dagen, från Huddinge-Saltsjö-Boo och tack och lov så gick det i alla fall bra! då ar jag ju någonting att glädjas åt ...
Nu vet jag faktiskt inte vad ja ska göra, ska först äta middag och sen får jag se vart kvällen leder.

Igår var jag hemma hos Hanna med Steini. Det var precis som gamla tider, jättemysigt och knasigt! :) Innan det hade vi varit och köpt nya skor till mig också, den nya Converse-modellen, har ni sett den? Jättefina tycker jag :) Efter det inhadlade vi även godis för kvällen, eller snarare för ett helt år! Vi köpte godis för 176 kr , muuums! hahah
På löragmorgon kom vi på att vi inte ens hade öppnat våra chokladkakor utan bara ätit utav lösgodiset så det blev våran efterrätt efter fukosten, nyttigt va? :D

Nu är middagen serverad, lägger kanske upp några bilder senare! Take care från Mickis

0-0 mot BP:D

Hello sunshines!

Som sagt så spelar jag fotboll och imorse hade jag fotbollsmatch mot de skräckinjagande Brommapojkarna. BP är obesegrade i vår serie och vi spelade lika idag.....jippiyey för oss:D
Ikväll ska jag på middag hos min lilla vän Lillen (Josefin - namnet Lillen hittade jag på i åttan, sen dess är det Lillen för hela slanten), det ska bli väldigt trevligt! Vad ska ni göra ikväll?

Jag vill bara säga att jag är mycket tacksam över att inget hände Sigrid. Du är allt för mig!



Pussar!!

/Er Lulu

Fredag!

Hellu!

Oh boy, nu var äntligen denna skolvecka slut, ÄNTLIGEN! Vi hade idrott sista timmen så nu är man lite lagom slut. För er som vet vem Bengan är på på skola (Sigrid och Jennifer) har jag äran att berätta att även vi flickor i S2 har honom nu. För nu är det nämligen mixade klasser så vi fick inte ha Christina:( Å Bengan är så nedrans jobbig, pratar hela tiden om att flickorna blir bättre och bättre och att "Hörrupp, passa bollen till flickorna nu också", blablabla.

Jaja, nu är det i alla fall snart dags för jobb på ICA för min del, ända till halv elva. Hoppas jag bara inte somnar mitt i "Var det bra så?".


Klart man jobbar på ICA, right? ;)

Ha en underbar fredag alla ni tusentals läsare därute! haha:D

/ Lulu








 


Oh no!

AAARRRGH!! Vi ligger redan efter. Jag skrev ju i förra inlägget att vår blogg ska bli lika stor som Blondinbellas, men redan nu har vi hamnat på efterkälken. Om man någonsin har läst hennes blogg så vet man nog att hon lägger ner typ 8h på den (för det nämner hon gaaaanska ofta, hahah). Men vi har bara haft 1 (!) uppdatering idag och en av oss, JULIA har inte ens skrivit ett endaste ord. Fy skäms på henne, hon ska få smisk imorgon!

Idag i skolan var vi iaf på stadsvandring i Gamla stan. Bättre än vanlig undervisning men så intressant var det inte. Sen efter skolan hade jag självklart träning, är precis hemkommen och nyduschad. Och snart börjar Hells Kitchen på TV3, tror det är finalen. Tycker det är ganska kul att titta när vissa av kockarna/lärlingarna gör bort sig helt och nästan bränner ner hela köket och Gordon Ramsay blir helt galen och skriker ut varje amerikansk svordom! haha, skadeglädje är ju den bästa glädjen sägs det ju ... :)

Eftersom vi tydligen inte håller "Blondinbella"-måttet så blir det tyvärr ingen "dagen outfit", jag hoppas ni överlever i alla fall! hahah

Förresten, IMORGON ÄR DET ÄNTLIGEN FREEEDAG! jiiipiie!
Då ska jag träffa mina raringar Steini&Hanna! :)

Jag och Steini längst bak till vänster!

Jag och Hanna i Ö-vik!

Avundsjuka

Hej hopp i lingonskogen allihopa!

ÅÅhhh, jag är såå avundsjuk. För de som inte vet så befinner sig min käre bror i Singapore just nu (förövrigt mitt enda syskon). Han är där under höstterminen för att läsa några kurser som han annars skulle ha läst på Uppsala Universitet på ekonomlinjen. Men nu är han i alla fall där och därför håller vi kontakten via Skype. Nu har jag precis avslutat ett samtal med honom och tror ni inte att han är brun som en pepparkaka? Jag vill också vara brun! Jag vill också till solen, bada varje dag, käka på mysiga restauranger långt in på småtimmarna, ja you name it. Åhh, jag hoppas verkligen att vi åker dit och hälsar på. men kruxet är att han bara är i just Singapore till och med 3 december, därefter åker han någonannanstans i Asien så då blir det inte längre aktuellt att åka just dit. Men man skulle ju kunna åka till Thailand eller nåt, vore inte det wonderbart? Av vad jag har fått höra av Mickis så är frukten där to die for! Meloner, ananas, papaya, mango, ja allt du kan tänka dig!. För mig vore det en dröm då jag älskar frukt - jag är fruktansvärd, hihi.

Nä nu ska jag dränka mina sorger i ett stort, saftigt, underbart PLOMMON!

Hejsvejs.



/Lulu

och här kommer Camilla!


Hej hej, kul att ses! Jag är då nästa medlem att skriva:

Jag har hunnit fylla 17 det här året, inte så länge sedan faktiskt, och jag går i samma klass som de övriga proffsbloggarna ;) Själv är jag lite ny i yrket så vi får se hur det går.

Jag heter Camilla och kallas Camilla - lätt som en plätt :D Har faktiskt försökt kallas för Milla, Millis, Milou och jag kan hålla på och lägga till och ta bort bokstäver i evighet, men tyvärr, Camilla är och förblir det, för de flesta.
Nog om namn! Vad vill man veta om mig? Jag tycker om att vara med mina vänner, och jag tränar (okej jag FÖRSÖKER träna) regelbundet, men det är ju inte så lätt... Annars är jag ingen sportare som Lossan och Mickan (jag testar några nya), jag tappade allt sånt för några år sedan, men jag sjunger.
Hela denna vecka har vi franska vänner på besök. De skulle få bo hos oss så någon var tvungen att överge sitt rum och denna någon blev jag. Så nu bor jag hos min mormor, men hon serverar frukost, har en katt som gärna ligger och kelar och det tar inte ens 5 minuter att gå till skolan (underbart eftersom jag lider av kronisk tidsoptimism) så vem är jag att klaga?! Det är väldigt skönt att slippa hemma ett tag faktiskt ;)



Nog om mig nu, ni som av någon anledning hamnat här utan att känna oss, får lära er mer med tiden!

Offer nr 2 - Mickis :D

Hej alla fantastiska läsare, jag vet att ni är många där ute som har längtat så länge efter vår blogg och nu är den ÄNTLIGEN  här! wihoo! :D
Genetengan som var hjärnan bakom namnet har ju redan berättat lite om sig själv, så nu är jag näste man på tur. Jag heter Mikaela, kallas för Mickis, Micki, Mickan etc. Kärt barn har många namn som det heter :) (Men om ni ropar "bäst" efter mig kmr jag också att reagera, oroa er inte!)
Precis som Louise spelar jag också fotboll och är med kompisar. Någon som jag kan "presentera" redan nu är Steini (hon heter egentligen Julia). Hon är typ som min andra halva, vet allt om mig och har precis lika tråkig humor som jag! Kommer antagligen nämna henne någon gång så då vet ni vem det är :P
Fast ni, Sigge och Jennifer vet ju redan vem det är.

Med den här bloggen hoppas vi bli Blondinbella2 men lite bättre. Man måste ju ha mål ... hahah
Jag som neger!

Det är jag som är Louise

Hello cupcakes! (för att imitera modebloggarna)

Mitt namn är Louise, men om ni vill kan ni kalla mig Lollo, Lulu, Loumars, Genetengan, Schimpansen, Lossan eller ja, nåt annat fint;)
Jag går tvåan på gymnasiet med mina fantastiska vänner som jag delar denna blogg med. På fritiden spelar jag fotboll, jobbar på ICA, är med vännerna osv.

Detta är jag när jag visar mitt rätta jag!

Ni kanske undrar varför vi valde just namnet Nada till vår blogg. och sanningen är att det inte finns någon bra förklaring. Vi har länge försökt hitta på ett fyndigt namn, men läs mina läppar när jag säger att -Oh boy vad det är svårt! Så där satt vi en regnig dag i september (eller ja, det var faktiskt idag, hihi) och spånade som tokar när jag plötsligt kom på Nada -Bloggen om allt och ingenting. För det är just vad denna blogg är. Den må handla om ingenting för en del, men för somliga (t.ex. Jennifer och Sigrid - våra vänner och före detta klasskamrater utomlands) är den ett utav många effektiva kommunikationsmedel med oss.

Phuu, det här tar på krafterna. Det var allt för den här gången. Vi hörs!

PUSS.



Er Lulu


Oj, nu har vi en blogg vi med!

Hej allesammans!

Vi är tre härliga tjejer som precis börjat tvåan på gymnasiet. Vi har skapat denna blogg dels för att skriva av oss men även för att på ett effektivt sätt kunna uppdatera våra kära vänner Sigrid och Jennifer som befinner sig utanför landets gränser. Vi hoppas innerligt att ni följer med oss i nöd och lust. Nu kör vi! Full fart!

Puss och Kram

/Louise, Camilla och Mikaela

RSS 2.0