Lussebullar

Som sagt; första advent till ära måste man ju baka lite.
Titta vilka fina bullar ;) 


De här är mina - mmm.....

"bakade med kärlek och omsorg" ..... eller något i den stilen


och lollo, jag tackade också nej till Up-grejen. Det verkade inte så kul, jag läste mailet noggrannare, och det handlar ju om att man vill vara med och föra fram sina förslag, men så insatt är jag inte. Det blev fler nackdelar än fördelar på min lista till slut ;)

<3


Bakdag:D

Idag har saffranet mortlats, smöret smälts och mjölet blandats. Allt detta i första advents ära. 
Vi har slitit, svettats och lekt med Bamse lite också^^

Äntligen är vi färdiga med lussebullsbaket efter mycket om och men och snart bär det av hem igen, Jag å mickis får skjuts av min pappi.

Mina bullar blev finast kan jag ju bara säga!!!! (Mickis blev sämst^^)

Puss och Kram alla barn!

Er Lulu

Idol. Fotboll. Hard Rock Café. Lussebullar.

Fredagkväll. En lugn sådan. Är hemma.
Nu visar de vem som ska åka ut ur Idol. Har faktiskt tittat på det idag, annars har jag inte direkt följt det. Jag tror jag har sett 3 avsnitt eller så. Men de som är kvar är duktiga, bara 4personer kvar. Väldigt olika. Johan är väl den som sticker ut mest och hans fans är ju bara helt galna. En tjej började skrika och typ hyperventilera när Johan bara tittade på henne. Det kändes lite överdrivet. Vet inte om hon spelade eller bara är sån?

Aja. Imorgon har jag fotbolls turnering i Viksjö. Måste kliva upp 06.50, därför är jag hemma den här kvällen. Känns lite segt att inte få sova ut på en lördagmorgonen men men det ska bli kul imorgon :)
Cupen kommer vara hela dagen, finalen spelas först klockan 18.00 så jag hoppas nästan att vi inte går vidare :P haha. Fast det är klart det vore kul att vinna imorgon.
Sen på kvällen ska jag träffa en kompis och gå ut och käka. På söndag ska jag och Louise hem till Camilla där det ska bakas lussebullar! Muums, det är ju 1:a advent då!
Varje söndag brukar annars bara vara plugg-&idrottsdag för mig.  Men brukar ändå aldrig få så mycket gjort så det känns skönt att inte bara sitta hemma och dega.

Nu måste jag packa min grejer till imorgon.
God natt
   


"Jag har DYSEXI"

Hello world!
För första gången i världshistorien skriver vi; Camilla, Mikaela och Louise ett blogginlägg tillsammans. Vi är hemma hos Louise denna lördagafton. Mysigt :)
Mikaela och Louise åt middag här på Söder. Sen kom Camilla från en släktmiddag lite halvfull sådär. Louise och Mickis drack upp vodkan som Mikaela fick av hennes käre vän Steini. Och nu dricks det lite vin.
Lite glada i hatten är vi nu.
Louise har en såndär fin "anslagstavla" där man kan skriva saker och sen sudda ut. En whitebord. Mikaela skulle skriva "Sug min Balle", en kommentar till ngt Camilla hade skrivit men det blev istället "sug min bale". Därav skulle M skriva "Förlåt för att jag Dyslexi" eftersom C hade skrivit ngt elakt, men det blev istället "Förlåt för att jag Dysexi". ojojoj. hon kanske verkligen har dysLexi?

Vi återkommer senare.
puss hej :)

Bad day

Idag har det varit en dålig dag för mig, men sen på slutet av dagen fick jag som en slags belöning. :) Ska strax berätta vad det var för ngt ...
Dagen började med att jag var tvungen att stressa ner till bussen, i all min stress så tappade jag min väska rakt på marken när jag letade efter min mobil som jag inte överlever utan. När jag hade plockat ihop allt kutade jag ner till bussen som jag precis hann till. Sen när jag kommer fram till pendeltåget så har jag faktiskt turen att hinna med ett tidigare tåg, men bara för att det tåget är 1h30min (!!) försenat. Helt sjukt.
För att inte missa det här tåget och sen behöva vänta jättelänge på mitt egentliga tåg som var 30min försenat sprang jag allt vad jag hade till tåget. Självklart ska jag då IGEN tappa min väska och min iPod flyger ut och hamnar någonstans på golvet vid spärrarna. De andra människorna som stod där stirrade bara på mig när jag virrig och stressad som en höna letade efter min iPod som låg där någonstans. Men att ens tänka tanken att kanske hjälpa mig föll ingen in - jävla svenskar! Skitsamma jag klarar mig själv. Hittade min kära iPod och sprang allt vad jag hade till tåget. Som tur var hann jag, och tåget började rulla, dock väääldigt långsamt. Då passade jag på att byta skor, det tyckte alla svenskar var mycket konstigt och satt och stirrade på mig. Men varsågoda, jag bryr mig inte.
Väl framme vid Rådmansgatan så måste jag och Zandra fortsätta skynda oss vilket leder till att Z faller pladask på rulltrappan. Det var i alla fall ganska kul, hahhah :).
PÅ mattelektionen sen orkar jag inte göra någonting då jag har ont i huvudet utan satt där bara alldelles paralyserad och stirrade på talen jag inte kunde lösa.
Sen på svenskalektionen blir jag totalsågad av vår lärare som tycker att allt jag hade skrivit var helt fel. Fy skäms på mig! Det var uppiggande denna dag!
Vad som mer bör nämnas till denna dåliga dag var att samma lärare några lektioner innan hade börjat gråta framför oss. Och det enda jag kunde tänka på var att inte flina.. Vad hemsk jag är.

"Belöningen" då. Jag behöver inte gå till skolan förräns 14.00 imorgon, och då är det inte ens vanlig skola utan spinning. hehe. Känns ju i alla fall skönt att få sova lite grann. Och så åt jag precis lite prinsesstårta till efterrätt, det var smarrigt!

När jag ändå är på G kan jag ju tala om att alla mina lov framöver är bokade, känns jättekul! :)
Jullov: Thailand
Sportlov: Fjällen
Veckan innan påsklovet: Träningsläger Spanien med fotbollen (får se om jag åker)
Påsklov: Alperna, Italien
Sen kommer väl sommarlovet? Ja, det är inte helt utformat ännu, men en del :D till exempel EU-Dim, vilket innebär 1månad i München!


Jag gillar alla Camillas alla olika poser på fyllan ;) hahah. Synd bara att hon inte ska till München med mig utan till Aix med Louise. Då kmr hon nog bjuda på många sådana här poser. Gud så kul, ska be Louise att dokumtera varje ögonblick! :D

/M


Hej alla glada!

Lulu is in da house och hon är ganska pigg faktiskt! har nämligen sovit bra och länge inatt;)

Idag har jag utvecklingssamtal med Rudin, hoppas det går smärtfritt. pappa ska ju vara med och han brukar faktiskt inte vara SÅ pinsam, ahah.

imorn är det dags för Centrala Ungdomsparlamentet där jag nu blivit ordförnde i Justitieutskottet - typ det värsta ever, på utskottsdagen satt de flesta och sov liksom (eftersom det var frivilligt kan man jiu tycka tt de som var där borde varit motiverade). Så vi får hoppas att alla de som ska skrva tal har skrivit de och kommer till stadshuset på fredag - annars är vi screwed.

Jag måste få gratulera Jennifer som har tagit körkort i england - way to go! nu är du ju värsta vuxen! egen bil å allt:D (bara 4 månader kvar till sjag får ta körkort, tills jag fyller 18!! jippi!!)

Ha det fint allesammans så hörs vi snart

/Lulu


Tisdag 4/11-08

Idag är det tisdagen den 4 november, datumet som kommer ändra en hel del i världen. Det är ju nämligen det amerikanska valet och inatt avgörs det! Obama eller McCain, vem blir USAs nästa president? Spännande. Och kanske ännu mer spännande för vår käre-snart-halvamerikanska (typ..) vän $igrid som är bosatt där.

Men det är inte bara val idag utan jag hade även min tyska steg4 tentning och Camilla, Louise och Andreas var på UP. Angående tyskan så gick det bra tror jag, borde nog fixa mvg... Annars är det ett stoooort misslyckande. Nåja, vi får se! :)
Pga UP grejen så var ju inte C, L och A i skolan, inte heller Julia, för hon är sjuk. Så jag kände mig nästan lite ensam, hahah. Men jag hade i och för sig bara två lektioner eftersom prövningen slutade först kl 13.00

Snart ska jag ut och hoppa hopprep 15min. Jag har fått den uppgiften av min målvaktstränare, tydligen ska man få bättre spänst utav det. Hoppas det hjälper, för 15minuters hoppreps hoppande i sträck är faktiskt ganska jobbigt!

Tjingeling!
/M

På Sigrids begäran;)

Här är stövlarna som jag köpte med min mami:Black - me like

boots

Bilderna gör de inte rättvisa - dom är MYCKET snyggare på. Tycker jag i a f ;)

detta korta (men bildrika) inlägg är tillägnnat min underbaraste vän Sigrid som nu befinner sig i staterna. Jag kommer alltid älska dig å du vet att jag saknar dig nåt enormt. men kämpa på så ses vi om x antal dagar! pusssssss

/Lulu

Slappvecka - nödvändigt

Ja så känner jag just nu att höstlovet har varit för mig. en vecka att återhämta sig från allt plugg och stress och bara varva ner och samla nya krafter.
Jag blev dock väldigt besviken när mamma sa att alla spa-anläggningar som vi kunde tänka oss att spendera en dag på var totalt fullbokade! så min efterlängtade "Svenska klassiker" dvs 50min massage vart inte av alltså:(
menmen, det var bara att gilla läget så jag å mamma hade istället en mysig mammadotter-dag med lunch, lite shoppnig å bio (vi såg High school musical 3 - hahah mickis!). jag fick ett bar stövlar av mami som kompensation för den misslyckade spa-dagen;)

annars har jag inte gjort så mycket den här veckan - träffat goda vänner som jag inte sett på några veckor å så, ja ni vet..

dock har jag inte träffat camilla - för hon dissade mig för att måla sitt rum;) haha nejdå, men det har varit så tomt här hemma, alla har ju varit bortresta!

men nu ska jag ta vara på de sista timmarna som återstår av lovet genom att bädda ner mig framför soffan och tvn^^

pussar från er Lulu

Back in Estocolmo

Hej hopp gummisnopp! (jag vet, jag är föör rolig!)

Nu är jag faktiskt lite arg. Jag hade precis skrivit klart min "text" här och så ska jag spara det, men då är det tydligen fel på internet och allt försvinner. Kul, då får jag börja om från början. Räkna inte med en lika utförlig beskrivning. Fast det kanske vissa glädjs av, aja. Jag är inte glad iaf, bajs. Hihi, jag älskar att jag fortfarande kör på kiss&bajs-racet :P

Nåja,igår eftermiddag kom jag hem från the big apple, med andra ord NYC. Även om vi bara var där från måndag till torsdag så hann vi se det viktigaste och shoppa en massa. :D Jag köpte bland annat skor, väska, tröjor, keps osv.  
Man upplever verkligen mycket där. Vill man träffa på blandat folk är det ju verkligen dit man ska åka! Det finns ju allt från sjukligt feta till sjukligt smala, vita till svarta, äckligt rika till hemlöse fattiga. Ja, ni förstår. Det finns det ju förstås i Sverige också men inte i samma utsträckning. Sen så måste jag ju bara säga att de har världens läskigaste och äckligaste tunnelbanesystem! Det var smutsigt, mörkt och allmänt otrevligt. Borde inte ett så fashionabelt ställe som NYC ha råd med något bättre? Nej, usch & fy säger jag bara. Sen så var det ju svårt att hitta också. Jag och Z skulle åka hem till hotellet men var inte riktigt säkra på om tunnelbanan som kom in på perrongen var det rätta så vi frågade en invånare där. Det borde vi ju inte ha gjort för hon skickade oss på ett tåg som åkte på en helt fel linje. Så då fick vi alltså byta tåg på nästa station. Men då hamnade vi istället på ett expresståg till Brooklyn, vilket gjorde att den bara åkte förbi vår station. Men som tur var gjorde den i alla fall ett stopp innan Brooklyn så vi sprang snabbt av och tog nästa tåg i motsatt riktning men då hamnade vi istället på ett expresståg till Bronx. På det tåget var det mörkt, om ni förstår vad jag menar ... Det satt några läskiga typer där och det blev ju inte bättre utav att ett gäng ungdomar började kommentera oss och våra shoppingpåsar. Jag som är så ängslig och feg trodde nästan att vi skulle bli rånade och satt därför bara och tittade ner i marken medans jag bara längtade efter min hotellsäng. Mm, jag är lite väl mesig kanske. Men det var faktiskt läskigt. Men som tur var kom vi hem oskadda.
Dagen efter åkte vi turistbuss runt Manhattan. Vi hade självklart turen att få en stammande guide som knappt kunde säga en hel mening. Istället blev det en massa utfyllnadsord som "um, alright, guys osv" Jag tror inte att han lyckades säga någonting vettigt faktiskt under två timmar. Han var mer än plåga ... 
Men trots detta och den superäckliga och feta amerikanska maten så var resan jätterolig och spännande! :) 
    

Idag kom Steini hem från Tyskland så imorgon ska hon sova över hos mig så att vi hinner prata ikapp denna vecka. Det ska bli wonderful att träffa henne igen men jag har faktiskt en baktanke också. På tisdag nu efter lovet har jag prövning i tyska steg4 och jag har inte ens börjat plugga, så jag tänkte att hon skulle få hjälpa mig lite. Men det går hon nog med på så snäll som hon är....nooooot.

After while crocodile
/ M

RSS 2.0