Snuvig som satan

Atjooooooooo!

Ja det är precis vad jag har gjort nu de senaste minuterna, nyst typ 20 gånger i rad^^...najs;) det måste vara nytt rekord.

Jag hatar att vara så här snuvig för jag får sån panik när jag sitter i klassrummet och vi har prov, eller uppsats som vi hade idag, för då hör jag hur jag själv sitter å snörvlar. Att jag får panik beror ju på att jasjälv tycker att dte är gryyymt irriterande när andra sitter å harklar och snorar när det egentligen ska vara helt tyst, och nu när jag gör det så är ju inte det nå bra;)

Idag var vi förresten på Raymond Ahlgrens grej på Playhouse på Sibyllegatan. han är nån typ av livscoach och han skulle hålla en föreläsning. en vanlig föreläsning med powerpoint eller overhead tänker ni då kanske? Nej, det här var något alldeless extra. Det var ett "liveband" som spelade då och då och så var det en massa specialeffekter  -somliga var lite jobbiga, särskillt strålkastarna som var så ljusa att man var tvungen att blunda för att inte bli blind typ.

men det var i alla fall väldigt roligt tyckte jag å camilla, speciellt hårdrockarn, hon var helt galen och bölev överförtjust när några "på skoj" klappade händerna lite extra och skrek lite efter när just hon sjungit. hahah, hon var fett rolig, och ehnnes hår liksom studsade på huvudet när hon rörde sig. haha:D:D

Vad gör alla ikväll då?

själv sitter jag å tittar på Grey's;)

pusspuss, hörs snart

er Lulu (alltså inte Lulu mat-tanten^^)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0