Juldagen

Igår var det julafton, knappast någon som missade det.
Även om jag inte direkt har längtat efter julen så var julafton riktigt lyckad för min del. Vi åt god mat, öppnade presenter och spelade spel tillsammans. Riktigt mysigt, precis som det ska vara.

Jag trodde inte jag skulle få så många julklappar eftersom jag snart är 18 och då kanske man inte får så många (?) och så hade jag bara önskat mig två saker.
Men igår när jag räknade ihop allt kom jag upp till 20saker :) och så hade jag fått precis det jag ville ha. Så det var hur skoj som helst. Och julklapparna som jag gav bort var också uppskattade, vilket också är kul. Jag blir alltid så stressad över vad man ska ge andra personer. För man vill ju att de ska gilla det. Men allting var frid och fröjd. 

Och jag har fortfarande några julklappar kvar. Från pappa. För än så länge har jag bara fått de julklappar som jag får av "mammas familj".
Jag kommer förmodligen få lite småsaker för den stora julklappen av pappa är vår Thailandsresa.
Vi åker imorgon. Det ska bli jättehärligt och så kommer jag förmodligen köpa relativt mycket därifrån också, så jag kan bara konstatera att detta år slutar på topp! :D

Nu ligger jag i sängen och skriver. Känner mig lite slö efter all julmat. :P
Jag har min fina lilla katt bredvid mig så det är jättegosigt. Jag kmr sakna henne när jag är borta :( Men det kmr bli kul i alla fall, så det är bäst att jag börjar packa nu.

Vi ses 2009!
/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0